De fotograaf


Mijn naam is Yvonne Vruggink. Ik ben uitvaartfotograaf. Als gevoelig kind dacht ik veel na over filosofische levensvragen die te maken hadden met leven, liefde maar ook de dood. Dit maakte dat ik al jong bezig was met de waarde en zin van het leven. Later volgden vragen over de keuze van mijn werkende leven en iets positiefs willen toevoegen aan de wereld.

Voor mij is het werk als uitvaartfotograaf een waardevolle mogelijkheid om uw verdriet iets draaglijker te maken door middel van een intieme, sfeervolle fotoreportage. Niet altijd eenvoudig omdat het zien van verdriet mij ook raakt. Maar dankbaar ben ik ook dat ik dit mag vastleggen, omdat het van zoveel waarde kan zijn voor een later moment. Ik werk op warme, geduldige en betrokken wijze volgens uw duidelijk besproken wensen. Als fotograaf ben ik nabij om een sfeervolle, integere en complete fotoserie te maken, maar tevens op de achtergrond aanwezig. Graag vlecht ik – naast de foto’s van de dag – passages uit de liturgie, rouwkaart, bloemen, details en elementen die kenmerkend zijn voor de overledene, tot een zeer persoonlijk album.

Voor mij is het werk als uitvaartfotograaf een waardevolle mogelijkheid om uw verdriet iets draaglijker te maken door middel van een intieme, sfeervolle fotoreportage. Mijn werk kenmerkt zich door een grote invoelendheid waarbij het grote geheel en ook oog voor detail niet ontbreken, weergegeven in een persoonlijk album dat alle recht doet aan de overledene.

Met een studio aan huis heb ik tevens ervaring op het gebied van creatieve kinder-, gezins- en portretfotografie.
Voor meer foto’s dan mijn portfolio op www.uitvaartinbeeld.com verwijs ik u graag naar www.yinfotografie.nl of www.yvonnevruggink.com

 

Uitvaart In Beeld | Yvonne Vruggink